Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından organize edilen İlahiyat Öğrencileri Kongresine Ömer Faruk Kaplan Katılmıştır.

3-4 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından organize edilen İlahiyat Öğrencileri Kongresi başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Fakültemiz öğrencilerinden Ömer Faruk Kaplan 'ın da yer aldığı 80 Fakülteden öğrenci katılmıştır. Kongre koordinatörü Doç. Dr. Fatma Bayraktar Karahan Hocamıza ve gerek katılımcı olarak gerek görevli olarak kongreye katkıda bulunan öğrencilerimize teşekkür ederiz. Fakültelerinden birer temsilci öğrenci belirleyerek sürecin hızla ilerlemesini sağlayan tüm Dekan Hocalarımıza da teşekkür ederiz. Çalıştay sonuçları bir rapor halinde YÖK, MEB, GSB, DİB ve tüm İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri bulunan Üniversitelerin Rektörlüklerine AYBÜ Rektörlüğü tarafından ulaştırılacaktır.

07 Mayıs 2024 Salı