Eğitimci Yazar Tahir Fatih Andı Üniversitemizde Konferans Verdi

Eğitimci Yazar Tahir Fatih Andı tarafından Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’nde “Celalettin Ökten’in Gayretleri ve Akif’in Vaazları” konulu konferans verildi. İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan, Eğitimci Yazar Tahir Fatih Andı’ya teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun da etkinlikte yaptığı konuşmada öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklere önem verdiklerini belirterek, Eğitimci Yazar Tahir Fatih Andı’ya teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından Eğitimci Yazar Sayın Tahir Fatih Andı tarafından “Celalettin Ökten’in Gayretleri ve Akif’in Vaazları” konulu konferans verildi.

19 Aralık 2022 Pazartesi