ERCİYES İLAHİYAT DÜŞÜNCE AKADEMİSİ (İDEA)

İlahiyat Düşünce Akademisi (İDEA), 2022 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde, lisans öğrencilerine akademik destek sunmak amacıyla kurulmuştur. Bu maksada yönelik olarak İDEA, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okuyan hazırlık, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine, İslâm kültür mirasına vukufiyet kesb etmelerini sağlayacak dersler sunmaktadır.

2023-2024 yılında verilecek dersler için ayrı başvurular alınacaktır. Öğrenciler, kendileri için sunulan derslerden istediklerine başvurabileceklerdir. Daha açık bir ifadeyle, aşağıda sunulan derslerden birine, ikisine veya tamamına başvurabileceklerdir.

Önemli!

1- İlahiyat Düşünce Akademisi (İDEA) tamamen ücretsiz ve gönüllü bir programdır.
2- Kontenjan sınırlıdır. Başvurular İDEA yönetimi tarafından değerlendirildikten sonra kabul edilen öğrencilere gerekli bilgiler verilecektir.
3- İlahiyat Düşünce Akademisi (İDEA) dahilinde yapılacak eğitim ve etkinliklere aksatmadan katılmak, gerekli ödev ve sorumlulukları yerine getirmek mecburidir.
4- Derslere %80 devam mecburiyeti vardır.
5- Devamsızlık yapmak, verilen ödev/görevleri yerine getirmemek, kurallara uymamak programdan çıkarılma sebebidir.
6- Dersler, fakülte binasında yapılacaktır.

12 Ekim 2023 Perşembe