Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Üniversitemizi ziyaretinde ilk olarak Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’u makamında ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ziyarette yaptığı konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rektörlük ziyaretinin ardından ise Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen “Gençlik Buluşması” etkinliğinde Üniversitemiz öğrencileri ile bir araya geldi.

Etkinlikte öğrencilere nasihatlerde bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a konuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun tarafından üniversitemizin gümüş işlemeli tabağı takdim edildi. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ise Rektörümüz Altun’a, Diyanet İşleri Başkanlığının kitap setini hediye etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Üniversitemizde son ziyaretini ise Üniversitemiz İlahiyat Fakültesine gerçekleştirdi.

Burada İlahiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan’dan fakülte hakkında bilgiler alan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş öğrenciler ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

28 Ekim 2022 Cuma
Toplam 0 görüntüleme