Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Üniversitemiz Öğrencileri ile Buluştu

Üniversitemiz Yerli Düşünce Kulübü tarafından düzenlenen “Öğrencilere Nasihatler” etkinliğinde emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, öğrenciler ile bir araya geldi. İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, öğrenci faaliyetlerine her zaman destek verdiklerini söyledi. Öğrenciler ile bir arada olmaktan her zaman mutlu olduklarını belirten Rektörümüz Altun, öğrenciler açısından bu tür etkinliklerin artırılmasının önemli olduğunu vurguladı. Rektörümüz Altun’un konuşmasının ardından söz alan emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Etkinlik, Rektörümüz Altun tarafından Nursaçan’a plaket takdiminin ardından sona erdi.

03 Ocak 2023 Salı