İdari Personel Ödül Töreni (Etkili Performans Ödülü ile Hizmet Ödülü) Gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz İdari Personel Ödül Tespit ve Değerlendirme Komisyonu tarafından Fakültemiz Personel ve Yazı İşleri Şefi Semra ARIKAN “Etkili Performans Ödülü”ne layık görülmüştür.

Ayrıca “Hizmet Ödülü” olarak Fakültemiz İdari Personel Ödül Tespit ve Değerlendirme Komisyonu tarafından Fakültemize 30 yıl ve üzeri sürelerde hizmet veren idari personellerimizden Semra ARIKAN, Nurten ERCÖMERT, Belgin KAÇMAZ ve Hakkı TÜRKMEN'e “Teşekkür Belgesi” takdim edilmiştir.

Törene Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil CİHAN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Muharrem AKOĞLU ve Doç. Dr. Ömer ÖZBEK, Fakültemiz Sekreteri İzzet ASLAN ile Fakültemiz idari personelleri katılmıştır. Ödül alan personelimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

08 Mart 2023 Çarşamba