Üniversitemiz ev sahipliğinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri İl Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Okuyan Gençlik Düşünen Toplum” etkinliğinin konuğu Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun oldu.
İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Etkinliğin konuşmacısı Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun tarafından L.N. Tolstoy’un “İnsan ne ile Yaşar” kitabı tahlil edildi.
Rektörümüz Prof. Dr. Altun, konuşmasında TDV tarafından düzenlenen güzel bir etkinlikte gençler ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Kitap okumanın hayli önemli bir konu olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Altun, Tolstoy’un kitabından kesitleri öğrenciler ile paylaştı.
Etkinlik, TDV tarafından eğitim desteğinde bulunulacak öğrencilerin kura çekiminin ardından sona erdi.