Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Fakülte Bursu Başvurusu Hakkında

FAKÜLTEMİZ BURS İLANI 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAKÜLTEMİZ BURS MÜRACAATLARI

inkinden 26 AĞUSTOS 10 EYLÜL 2024 TARİHLERİ ARASNDA ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR. WEB SİTEMİZDE DE MEVCUT BURS TALEP FORMU ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN DOLDURULDUKTAN SONRA GÖNDER BUTONUNA BASILDIĞI TAKDİRDE “BİLGİLERİNİZ BAŞARIYLA KAYDEDİLMİŞTİR” İBARESİ GÖRÜLECEKTİR. BU DURUMDA BİLGİLERİNİZ BURS SİSTEMİNE OTOMATİK OLARAK YÜKLENMİŞ DEMEKTİR.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR VE UYARILAR

1- Burslara sadece İlahiyat Fakültesi öğrencileri başvurabilir.

2- Son başvuru tarihi 10 Eylül 2024 günü saat 24.00’e kadardır.

3- Burs başvuruları her yıl yenilendiğinden geçtiğimiz yıllarda burs alan öğrenicilerimizinde tekrar müracaat etmesi gerekmektedir.

4- Doldurmuş olduğunuz formlar, önceki yıl kayıtlarına göre tek tek incelenerek puanlama yapılacak ve en yüksek puandan itibaren mülakata çağırılacaktır.

5- Burs komisyonu gerektiğinde sizlerden ilave bilgi ve belge talep edebilecektir.

6- Öğrencilerimiz Kayseri İlahiyat Vakfı bursu için sadece fakültemize müracaat edecektir. Mükerrer şekilde hem fakültemize hemde Kayseri İlahiyat Vakfına müracaat edenlere burs çıksa bile bursları iptal edilecektir.

7- Yapılacak mülakaat sonucunda Kayseri İlahiyat Vakfı bursunu almaya hak kazanan öğrencilerimizden vakıfca istenilen belgeler bursiyerler kesinleşktikten sonra istenilecektir.

8- TR ile başlayan 26 haneli Halkbankası iban numaranızı tam ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

9- Burs talep formunda gerçeğe aykırı yalan ve yanlış bilgiler tespit edilmesi halinde hakkınızda disiplin soruşturması açılacaktır. Şu ana kadar burs verecek yerler

1- Kayseri İlahiyat Vakfı

2- Özel kişi ve kuruluşlar (Olursa)

3- Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü Yemek Bursu